't Gebittenhuys

  Kraakselaan 60 | 6981 HH | Doesburg | 0313-745777 | info@gebittenhuys.nl 


Ons team

Iris Verwaaijen

Iris Verwaaijen

Tandprotheticus

Meer dan 10 jaar heeft Iris samen met haar vader Theo Verwaaijen gewerkt in hun tandprothetische praktijk aan de Buurtweg in Rheden en hier alle fijne kneepjes van het vak meegekregen. Persoonlijke zorg staat bij haar voorop. Zij kijkt verder dan uw mond en neem de tijd voor u. Als tandprotheticus is zij gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uw gebitsprothese. Door de passie voor haar vak vindt zij het ook belangrijk om haar steentje bij te dragen aan de branche vereniging voor Tanprothetici (ONT) en als docent bij de opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht.

Afgestudeerd als Tandprotheticus aan de Hogeschool te Utrecht in 2018. Afgestudeerd als Tandtechnicus aan Instituut Vakopleiding Tandtechniek in 2009.

Jolene

Jolene

Tandtechnicus

Jolene heeft als tandtechnicus haar ervaring opgedaan bij verschillende praktijken en tandtechnische laboratoria. Zij vindt het persoonlijk contact met patiënten erg belangrijk. Dit sluit goed aan bij de huiselijke en laagdrempelige sfeer van 't Gebittenhuys. Jolene heeft zich gespecialiseerd tot het vervaardigen van alle soorten gebitsprothesen. Haar interesse binnen het vak is breed. Zij volgt regelmatig cursussen en trainingen om haar kennis en vaardigheden uit te breiden en up to date te houden.

Afgestudeerd als tandtechnicus aan de Dutch Health Tech Academy in 2012.

Miryam

Miryam

Balie | Backoffice