't Gebittenhuys

  Kraakselaan 60 | 6981 HH | Doesburg | 0313-745777 | info@gebittenhuys.nl 

Prothetiek 

- Reparatie's

't Gebittenhuys heeft een unieke 1-uurs reparatie service. *

- Rebasen

Ook wel het opvullen van uw gebitsprothese genoemd. Merkt u dat uw gebitsprothese losser is gaan zitten, heeft u drukplekken, irritaties of gaat uw gebitsprothese telkens stuk? Dan kan het zijn dat de pasvorm van uw gebitsprothese niet meer optimaal is. U kunt bij ons altijd gebruik maken van de gratis prothese check zodat wij u kunnen adviseren over de pasvorm en staat van uw huidige gebitsprothese.

- Nood gebitsprothese | Immediaat prothese

U kunt uw tanden en kiezen om allerlei redenen verliezen. Dit is vaak een emotioneel traject. Wij proberen u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens, maar ook na dit traject. U zult in het begin flink moeten wennen aan uw (nood) gebitsprothese. Door het genezen van uw kaak zal deze slinken. Wanneer u merkt dat uw (nood) gebitsprothese losser gaat zitten of drukplekken veroorzaakt. Neem dan contact met ons op zodat wij uw gebitsprothese aan kunnen passen. Na 6 tot 12 maanden kunnen wij uw definitieve gebitsprothese aanmeten en vervaardigen. 

- Gedeeltelijke gebitsprothese | Frame gebitsprothese

1 of meerdere tanden of kiezen vervangen. Dit kan met een gedeeltelijke kunststof gebitsprothese of met een frame gebitsprothese. Hierbij is de communicatie tussen uw tandarts en ons erg belangrijk. Heeft u geen tandarts, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

- Volledige gebitsprothese

Uw volledige gebitsprothese mag bij de meeste verzekeringen na 5 jaar vervangen worden. Tijdens het gratis intake consult kunnen wij met u bespreken of u in aanmerking komt voor een nieuwe gebitsprothese. Bent u niet tevreden met uw gebitsprothese omdat u bijvoorbeeld veel bent afgevallen, dan kunnen wij een aanvraag indienen bij uw verzekering om uw gebitsprothese eerder te vervangen.

- Klik gebitsprothese

Vanaf het moment dat u uw tanden en kiezen verliest, slinkt het kaakbot. Wanneer u al enige tijd een gebitsprothese draagt kan het voorkomen dat uw kaak te weinig houvast biedt. Wanneer dit bij u het geval is, kunnen er implantaten in uw kaakbot worden geplaatst. Dit is een kleine ingreep. Wij kunnen u adviseren en doorverwijzen naar een tandarts-implantoloog voor het plaatsen van de implantaten. 

Na het plaatsen van de implantaten wordt uw huidige gebitsprothese aangepast zodat u niet zonder loopt.